Uthyres: Hästbuss för B-körkort

Välkommen att hyra vår rejält utrustade hästbuss (OPEL MOVANO PRENTKI) som har allt du behöver för en säker och bekväm resa med hästarna. Bussen är 5-sits med möjlighet till tre sovplatser. Bussen kan köras med B-körkort. Boka bussen genom att maila oss på goran@cinvest.se

Bussen, som är byggd 2022 är automatväxlad, har nya sommar- och vinterdäck, GPS, antisladd, ESP för stabilitet samt antispinn för enkel och säker körning. Lägg där till en stark motor på 170 hp.
Hästdelen är utrustad med delade stuteridörrar, mellanvägg som går att skjuta åt sidan för att få en stor box, öppningsbara fönster med galler, packutrymme med hyllor samt sadel-/ tränshängare + redskapskrokar på bakdörren, ribbad lastramp, blått och vitt lyse invändigt samt extra strålkastare utåt för enkel lastning.

Vidare har bussen dragkrok, backkamera, kamera över hästdelen, fläkt i hästdelen som styrs från förarplats samt takluckor i hästdelen.
Hästlastbilen är av stuterimodell, vilket innebär att hästarna åker med hela väggar utan bommar. Hästarna åker baklänges och har gott om plats. Reglerbar mellanvägg vilket möjliggör för hästen att åka i bred box eller stå lös och kunna äta från marken när bilen står stilla.
Bussen har också s.k. konferens-el vilket gör att man med vanlig sladd utifrån får 220v el i hela bussen.

Att tänka på:
– Bussen kan inte köras av förare under 25 år pga försäkringsregler.

– Lastvikten är 750 kg och får ej överstigas.

– Fordonet är och skall vara rökfri.

– Bilen lämnas fulltankad och skall återlämnas fulltankad.

– Vår försäkring ger dig hjälp inom två timmar om du drabbats av driftstopp på grund av t.ex. fel på bilen, bränslebrist, förlorade nycklar eller annan liknande händelse.

ALLMÄNNA VILLKOR

Boka bussen genom att maila oss på goran@cinvest.se