Restaurang Munksundsgården

Facebook

Matlådor till företag

Tänk vilken förmån för personalen om det fanns härligt nylagad husmanskost levererat i matlådor hem till ditt företag.

Dessutom har vi både manuella och automatiserade lösningar så att personalen kan göra bruttolöneavdrag på sin lön och därmed få ännu billigare luncher.

Ni behöver själva en kyl alternativt kan vi fixa en matautomat om så önskas.

Vi levererar inom Piteå närområde .

Kontakta oss för priser och menyer: munksundsgarden@cinvest.se eller 0911-374 05.

Catering / Festlokal

Vi kör ut mat för alla tillfällen – från företagsfester och studentfester till bröllop. Till privatpersoner eller företag. Du beställer enkelt här på hemsidan och vi levererar snabbt och punktligt. Vi har också en fantastisk lokal för uthyrning till festen (inkl. mat).

Beställ god mat eller smörgåstårtor – lagad från grunden med passion. Vid speciella önskemål kontakta du oss så hjälper vi dig.

Läs mer

Restaurangen

Kvalitativ lunchbuffé tillverkat under ledning av vår kökschef Mattias Lundqvist. Vi erbjuder en matupplevelse som präglas av att näringsriktig och prisvärd mat lagad från grunden. Bra mat helt enkelt!

Våra öppettider är vardagar 10:30-13:00, du är välkommen att luncha hos oss eller beställa take-away där du själv plockar din låda från vår lunchbuffé!

Veckans lunchmeny

Kontakta oss

Vi finns på Munksundsvägen 46, intill Munksunds badhus. Vi har stora parkeringar för dig som besöker oss med större fordon eller släpvagn. Vi kan nås dagtid på 0911-374 05, alternativt epost: munkundsgarden@cinvest.se.
Varmt välkomna!

Kontakta oss på Restaurang Munksundsgården

”Bra mat helt enkelt”